ATASI RASA LAPAR DI BULAN RAMADHAN

Pejam celik pejam celik, dah tak lama dah nak masuk Ramadhan. Rasanya semua pun tengah gigih ganti puasa, kan?

Pastinya ramai yang seronok dan teruja menantikan bulan mulia ni, termasuklah KakZam. Cuma 1 yang KakZam tak berapa suka, KakZam ni jenis cepat lapar dan tak tahan lapar. 





Sebab tu ada rasa gelisah sikit bila nak berpuasa, hihi. Tapi sejak KakZam diperkenalkan dengan shaklee oleh seorang ex-classmate zaman sekolah dulu, alhamdulillah KakZam semakin yakin berpuasa. 

Pengalaman pertama kali berpuasa dengan ESP (Energizing Soy Protein) ni memang tak boleh nak dilupakan. Memang berbeza sangat dengan pengalaman berpuasa sebelum-sebelum ni. 

Tengahari je dah melepek keletihan & kelaparan. Tapi buat-buat kuat depan mata anak sebab nak pastikan anak pun kuat berpuasa. Ye laa, mak mak ni mesti nak kena nampak kuat depan anak-anak kan. Kalau tidak, anak tu pun lembik tak berdaya je nak berpuasa.

ESP ni sangat membantu KakZam untuk lebih bertenaga & tak mudah rasa lapar walaupun berpuasa. Macamana tu?

Meh baca kat sini.




Sebenarnya, ESP ramai yang suka. Buktinya, masa OOS (out of stock) bulan lepas, ramai yang jadi macam cacing kepanasan. Semuanya sibuk nak simpan stok untuk bulan puasa nanti. Kebetulan pulak start 1 Mei ni berkuatkuasa harga baru, makin kalut laa masing-masing nak simpan stok, termasuklah KakZam ni :)

Masa tu, kalau tak silap telinga KakZam ni dengar, 7,000 tong ESP masuk Malaysia. Tapi Subhanallah punyalah ramai penggemar dia, tak sampai 24 jam restock, habis licin dibuatnya.

Sedangkan masa tu shaklee siap bagi syarat nak beli ESP ni. 28 April, setiap sorang sid cuma boleh beli 20 tong je. Keesokannya barulah boleh beli unlimited. Rupanya, tak sampai sehari pun dah habis.

Meh KakZam nak share sikit testimoni penggemar ESP ni dengan korang.


Testimoni #1
Kulit cantik hasil pengambilan ESP


Testimoni #2
Bertindak sebagai milk-booster buat ibu menyusu. Klik SINI untuk membuat pembelian.


Testimoni #3
Membantu menyelesaikan masalah kulit berjerawat. Klik SINI untuk membuat pembelian.


Testimoni #4
Menguatkan kuku & memudarkan keloid akibat pembedahan.


Testimoni #5
Mencantikkan tona kulit akibat alahan sewaktu mengandung. Klik SINI untuk melakukan pembelian.


Testimoni #6
ESP membantu memberikan tenaga berpanjangan.


Testimoni #7
Lebih bertenaga & kenyang lebih lama dengan ESP.


Testimoni #8
Dah kurang makan nasi sebab kenyang dengan ESP.


Testimoni #9
ESP membantu meringankan masalah gastrik. Jadi, sangat sesuai pengambilannya sewaktu berpuasa. 


Dah baca semua testimoni ni? Banyak kan fungsi & kelebihan ESP ni, tak terhad hanya untuk masalah lapar sahaja. Jadi dah tak ada alasan tak larat berpuasa kan? Berminat nak dapatkan untuk mendapatkan ESP untuk persediaan berpuasa? 

Caranya, samada klik SINI untuk membuat pembelian secara online ataupun terus sahaja ssms/whatsapp KakZam untuk konsultasi.

KakZam 
012-3540262

Jangan lupa dapatkan juga set berpuasa DI SINI.

You Might Also Like

0 comments

Google+ Badge

Google+ Followers

Catatan Zam Zarina