Kencing Manis Vivix

Baru-baru ni, KakZam ada laa follow up customer yang belikan Twin Vivix Starter Pack untuk mak dia bulan lepas. Alhamdulillah, khabar baik...

Promosi Jan 2019 Selamat Tahun Baru

Hai, assalamualaikum! Selamat Tahun Baru diucapkan buat semua rakyat malaysia. Kali ni, KakZam tak nak sembang pasal azam baru sangat lah,...

Assalamualaikum, hai semua. Babai Oktober dan selamat datang November °°) Okay, macam biasa setiap bulan akan ada promosi yang Shakl...

Sembelit sembelit Semasa Berpantang

Masalah SEMBELIT SEMASA BERPANTANG ni merupakan masalah sejagat kaum wanita yang berada di awal-awal proses BERPANTANG selepas bersalin. ...

Melioidosis

Lately ni banyak pulak dengar berita ramai yang admit sebab jangkitan kuman yang datang dari tanah.  Pelik jugak dengar kan? Tapi itulah d...

Tekanan Darah Tinggi

Tekanan darah tinggi (hypertension) juga dikenali sebagai pembunuh senyap kerana ia tidak menunjukkan sebarang tanda atau amaran. Sekiranya...

Google+ Badge

Google+ Followers

Catatan Zam Zarina